Prin utilizarea site-ului www.Arhiplan.ro (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile prezentate mai jos, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni si conditii, aveti posibilitatea de a inceta imediat utilizarea site-ului.

1. Definitii

– Societatea Comerciala MAX DISCOUNT SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul social in, Jud. Dolj, Mun. Craiova, Cal. Severinului, Nr.34e. Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Craiova: J16/739/2023, CUI 47901470 ce administeaza acest site.

SITE – Domeniul Arhiplan.ro si subdomeniile acestuia; prin intermediul Arhiplan.ro, utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de MAX DISCOUNT. Informatiile publicate pe www.Arhiplan.ro sunt de interes general despre MAX DISCOUNT, produsele si serviciile comercializate de aceasta, precum si alte tipuri de informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit, ARHIPLAN fiind detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra design-ului si continutului acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o folosire abuziva.

CONTINUT

toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de ARHIPLANintr-o anumita perioada;

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care ARHIPLAN are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

orice informatie comunicata utilizatorului prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al MAX DISCOUNT;

date referitoare la MAX DISCOUNT, sau alte date privilegiate ale acestei societati.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT) – Intregul continut al site-ului Arhiplan.ro, incluzand imagini, texte, animatii, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea ARHIPLANsi este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Folosirea fara acordul scris al ARHIPLANa oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: office@prodomum.ro

2. Generalitati

2.1. Prin prezentul document se stabilesc termenii si conditiile de utilizare a siteului / continutului / serviciului de catre utilizator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid incheiat cu MAX DISCOUNT.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la aceasta, accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului / serviciului, implica aderarea utilizatorului la Termeni si conditii si asumarea obligatiei de a monitoriza permanent Termenii si conditiile care pot fi oricand actualizate, modificate si completate de catre proprietarul sau administratorul site-ului.

2.3. Prin folosirea siteului / continutului / serviciului, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta. De asemenea, utilizatorul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului MAX DISCOUNT SRL, sau oricarui tert cu care MAX DISCOUNT SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.4. In cazul in care utilizatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentul document, va trimite un e-mail pe adresa office@prodomum.ro cu precizarea ca:

2.5. Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, utilizatorul poate sa contacteze MAX DISCOUNT SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la MAX DISCOUNT SRL destinate acestui scop.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, este proprietatea exclusiva a MAX DISCOUNT SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Imaginile prezentate pe site sunt doar cu titlu de exemplu, iar produsele si serviciile livrate pot diferi de acestea in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. MAX DISCOUNT SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

3.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, incarcarea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, folosirea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de MAX DISCOUNT SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului MAX DISCOUNT SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al MAX DISCOUNT SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al MAX DISCOUNT SRL.

3.3. Orice continut la care utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta documentului intitulat Termeni si conditii, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre MAX DISCOUNT SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea MAX DISCOUNT SRL cu referire la acel continut.

3.4. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut doar in scopuri personale si non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului document.

3.5. In cazul in care MAX DISCOUNT SRL confera utilizatorului dreptul de a folosi sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.

3.6. Niciun continut transmis catre utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea MAX DISCOUNT SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului MAX DISCOUNT SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin documentul intitulat Termeni si conditii sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact pentru clienti si membri

4.1. MAX DISCOUNT SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre utilizator.

4.2. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate MAX DISCOUNT SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului si MAX DISCOUNT SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte la primirea notificarilor din partea MAX DISCOUNT SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

5. Produse si servicii

5.1. MAX DISCOUNT SRL publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care MAX DISCOUNT SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita posibilitatilor tehnice existente. Utilizatorul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat telefonic, prin e-mail sau la o adresa stabilita (cu programare).

5.2. MAX DISCOUNT SRL ofera clientului posibilitatea de realizare, in mod gratuit, a unei modificari fata de proiectul prezentat pe Arhiplan.ro.

5.3. Modificarea se va stabili de comun acord de catre client si societate, fara a afecta structural proiectul tip comandat initial. Daca modificarea afecteaza structural proiectul tip comandat initial, societatea isi rezerva dreptul de a tarifa suplimentar interventiile efectuate.

5.4. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv intrebuintarii personale de catre utilizator. MAX DISCOUNT SRL poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor utilizatori, pe motive intemeiate.

5.5. Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

5.6. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in Euro si includ TVA.

5.7. Tarifele afisate pe site reprezinta pretul recomandat de catre MAX DISCOUNT SRL fara discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

5.8. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de utilizator. MAX DISCOUNT SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor puse la dispozitie de client pentru facturare. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans, iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale.

5.9. Plata produselor si/sau serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face online, cu cardul de debit, cu cardul pentru plati in rate, prin transfer bancar sau la livrare catre curier, in numerar.

5.10. In cazul platilor online cu cardul MAX DISCOUNT SRL nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

5.11. Plata in numerar la livrare (la curier) este o metoda de achitare disponibila doar in situatiile in care se convine astfel cu clientul.

5.12. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MAX DISCOUNT SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. MAX DISCOUNT SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre niciun potential client.

5.13. In imaginile produselor si/sau serviciilor MAX DISCOUNT SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun sau serviciu este de vanzare.

5.14 In cazul, putin probabil, in care MAX DISCOUNT SRL nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica, prin e-mail sau telefonic, clientul, oferindu-i posibilitatea de anulare a comenzii sau de scoatere din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat.

6. Calitate, garantii, livrarea produselor

6.1. MAX DISCOUNT SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de client de la MAX DISCOUNT SRL. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care clientul notifica societatea in scris in termenul legal.

6.2. MAX DISCOUNT SRL va emite si transmite catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre client conform legislatiei in vigoare.

6.3. MAX DISCOUNT SRL va facilita informarea clientului asupra stadiului in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta.

6.4. In cazul in care clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre MAX DISCOUNT SRL in maximum 14 zile de la data la care MAX DISCOUNT SRL a luat la cunostinta de acest fapt. Acest aspect este valabil doar pentru produse deja realizate. In cazul in care clientul solicita anumite modificari ale unui proiect, plan, poza, imagine, etc, acestea pot fii facturate fara rambursare.

7. Frauda

7.1. MAX DISCOUNT SRL nu solicita utilizatorilor, prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc.), informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

7.2. Utilizatorul/clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre un tert a datelor sale confidentiale.

7.3. MAX DISCOUNT SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator/client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele MAX DISCOUNT SRL.

7.4. Utilizatorul/clientul va informa MAX DISCOUNT SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8. Limitare de responsabilitate

8.1. MAX DISCOUNT SRL este exonerata de responsabilitate in situatia in care siteul sau continutul sunt utilizate altfel decat in limita articolelor ce constituie prezentele Termeni si conditii.

8.2. In cazul in care un utilizator considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre MAX DISCOUNT SRL incalca drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta va contacta, pentru detalii, MAX DISCOUNT SRL la office@arhiplan.ro.

8.3. MAX DISCOUNT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestora. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii lor.

9. Forta majora si cazul fortuit

9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia dintre obligatiile care ii revin in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

9.2. Partea (reprezentantul legal) care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligata sa aduca la cunostinta celeilalte parti, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

9.3. Partea care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa duca la bun sfarsit contractul.

9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

10. Litigii

10.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau oricarui continut trimis de catre MAX DISCOUNT SRL utilizatorului/clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile documentului “Termeni si conditii”.

10.2. Orice disputa cu referire la prezentul document care ar putea sa apara intre utilizator/client si MAX DISCOUNT SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta din Craiova, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10.3. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

10.4. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

11. Dispozitii finale

11.1. MAX DISCOUNT SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum fara o notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

11.2. In limita prevederilor Termenilor si conditiilor, MAX DISCOUNT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

11.3. MAX DISCOUNT SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

12. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari, comentarii, feedback, idei sau sugestii in legatura cu MAX DISCOUNT SRL sau site-ul www.Arhiplan.ro, va rugam sa ne contactati prin email la info@arhiplan.ro.